Afhaalmenu – Diner

Vanwege de Coronamaatregelen hebben we een aangepaste dinerkaart die zowel voor afhaal als op ons terras wordt gebruikt. Daarnaast hebben we een uitgebreide lunchkaart die ook zowel voor afhaal als op ons terras wordt gebruikt. 

Hoe werkt het?

# 1

Plaats uw bestelling

Dit kan op maandag, woensdag en donderdag tussen 11.30 uur en 18.oo uur.
En op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.30 uur en 19.00 uur.

Wij zijn met Pinksteren vanaf vrijdag 21 mei t/m dinsdag 25 mei gesloten.

Dit kan telefonisch via 0416 38 23 42. Helaas kunnen we na 18.00 uur (en 19:00 uur in het weekend) geen bestellingen meer aannemen voor dezelfde dag.

# 2

Spreek samen met ons een tijd af

Het kan zijn dat we u vragen om een kwartiertje vroeger of later te komen in verband met de drukte.

# 3

Kom uw bestelling ophalen

Dit kan gewoon via de voordeur. Kom alstublieft op tijd zodat we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

# 4

Geniet van uw heerlijke lunch of diner

Tip: warme gerechten kunnen gewoon met verpakking in de oven op 50 graden. Zo blijft het lekker warm en kunt u eerst rustig genieten van uw soep en/of voorgerecht(en).

Afhaalmenu – Diner

Voorgerechten

Mandje stokbrood
€4,75

Met kruidenboter, aïoli en sambalmayonaise

Vispalet
€12,75

Gerookte paling, paella-hapje met rouille en Graved lax met aspergesalade.

Carpaccio
€11,00

Met truffelmayonaise, pijnboompitten en oude kaas

Krokante Fetta
€9,50

Op een aspergesalade met vijgencompote.

Al onze voorgerechten worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter, aïolie en sambalmayonaise.

Soepen

Tomatensoep
€5,75

Met balletjes en room

Soep van de dag
€5,75
Licht gebonden aspergesoep
€6,25

Met zalmsnippers.

Al onze soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechten

Vis

Gebakken zalm
€21,50

Met asperges en beurre blanc.

Op de huid gebakken Zeebaarsfilet
20,50

Met salsa verde en gepofte trostomaatjes

Gebakken gamba's
€23,75

Met knoflook-chilisaus en saffraanrijst

Vlees

Spareribs
€17,50

Met knoflooksaus en afgelakt met honing-Chili

Hamburger XL
€17,50

Op een broodje met sla, tomaat, komkommer, gebakken ei en ui

Saté van varkenshaas
€18,50

Met satésaus, kroepoek en atjar

Brabantse asperges
€20,50

Met achterham, ei en botersaus.

Kalfssukade
17,50

Met prei-maderasaus

Tournedos
€26,50

Met peper- of champignonsaus naar keuze

Vis en vlees hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde sla en frietjes.

– Week special –


Gebraden halve haan
met bonne femme

Geserveerd met salade en knoflook-chilisaus.

€13,50

 

Maaltijdsalades

Milano
€14,50

Gebakken kipfilet, bacon, ei, mayonaise

Bali
€14,75

Gebakken runderhaaspuntjes, sesamzaadjes en Teriyaki saus

Torino
€ 15,00

Met Hollandse garnalen en gerookte zalm, ei en cocktailsaus.

Corsica
€15,50

Gebakken gamba’s, ei en knoflooksaus

Siena
€14,50

Warme geitenkaas, honing, walnoten, ei en mayonaise

Firenze
€14,50

Carpaccio, ei, truffelmayonaise en oude kaas.

Seizoen salade
€14,50

Met gerookte eendenborst, asperges, mango en ei

Onze salades worden bereid met gemengde sla, tomaat, komkommer en een pittenmix en worden geserveerd met brood en kruidenboter.

Vega

Vegetarische pasta
€12,50

Met aspergeragout, gefrituurd ei en tempura van rode biet.

Vegetarische hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde sla.

Kindergerechten

Frietjes met snack
€6,50

Keuze uit kroket of frikadel of kip nuggets 

Kinderpannenkoek
€6,50

Met stroop en suiker of chocopasta

Spareribs
€9,25

Kinderportie met knoflooksaus en frietjes

Pasta bolognaise
€8,50

Tagliatelle met bolognaise saus

Desserts

Peren tarte tatin
€6,50

Met een bolletje yoghurt ijs 

Petit Grand dessert
€6,50

Een keur aan lekkernijen

Aardbeien Romanoff
€ 6,50

Verse aardbeien met Romanoff en een bolletje vanille ijs

Komt u ook langs?

Contact

info@dearcade.nl
0416 - 38 23 42

Raadhuisplein 14
5151 JH  Drunen

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18.00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 - 18:00
Donderdag: 12:00 - 18:00
Vrijdag: 12:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00