Afhaalmenu – Diner
Hoe werkt het?
# 1
Plaats uw bestelling tussen 10:30 en 19:00 uur
Dit kan op vrijdag t/m zondag telefonisch via 0416 38 23 42. Helaas kunnen we na 19:00 uur geen bestellingen meer aannemen voor dezelfde dag.
# 2
Spreek samen met ons een tijd af
Het kan zijn dat we u vragen om een kwartiertje vroeger of later te komen in verband met de drukte.
# 3
Kom uw bestelling ophalen
Dit kan gewoon via de voordeur. Kom alstublieft op tijd zodat we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.
# 4
Geniet van uw heerlijke lunch of diner
Tip: warme gerechten kunnen gewoon met verpakking in de oven op 50 graden. Zo blijft het lekker warm en kunt u eerst rustig genieten van uw soep en/of voorgerecht(en).
Afhaalmenu – Diner
Voorgerechten
Gerookte paling, loempia van zeevruchten en zalmtartaar
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en oude kaas
Op een frisse Griekse koolsalade met pompoencompote.
Al onze voorgerechten worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter, aïolie en sambalmayonaise.
Soepen
Met balletjes en room
Met roggebrood en spek
Al onze soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechten
Vis
Met saffraansaus en tagliatelle
Met salsa verde en gepofte trostomaatjes
Met knoflook-chilisaus en saffraanrijs
Vlees
Met knoflooksaus en afgelakt met honing-Chili
Op een broodje met sla, tomaat, komkommer, gebakken ei en ui
Met satésaus, kroepoek en atjar
Met prei-maderasaus
Met peper- of champignonsaus naar keuze
Vis en vlees hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde sla en frietjes.
– Weekend special –
Varkenshaas
Gevuld met brie, omwikkeld met spek en geserveerd met Mediterraanse saus van zongedroogde tomaatjes.
Met frietjes en salade.
€13,50
Maaltijdsalades
Gebakken kipfilet, bacon, ei, mayonaise
Gebakken runderhaaspuntjes, sesamzaadjes en Teriyaki saus
Gebakken gamba’s, ei en knoflooksaus
Warme geitenkaas, honing, walnoten, ei en mayonaise
Carpaccio, ei, truffelmayonaise en oude kaas.
Onze salades worden bereid met gemengde sla, tomaat, komkommer en een pittenmix en worden geserveerd met brood en kruidenboter.
Vega
Gevuld met groenten, gegratineerd met kaas en geserveerd met avocado crème fraiche.
Vegetarische hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde sla.
Kindergerechten
Keuze uit kroket of frikadel of kip nuggets
Met stroop en suiker of chocopasta
Kinderportie met knoflooksaus en frietjes
Tagliatelle met bolognaise saus
Desserts
Voor de kleintjes
van Bakker Allard
Met een compote van roodfruit
Een keur aan lekkernijen
Komt u ook langs?
Openingstijden
Maandag: | 12:00 - 23:00 |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | 10:00 - 23:00 |
Donderdag: | 10:00 - 23:00 |
Vrijdag: | 09:00 - 00:00 |
Zaterdag: | 10:00 - 00:00 |
Zondag: | 11:00 - 23:00 |