Over ons & sfeerimpressie

Grand-café de Arcade is een echt familiebedrijf.

Opgericht door Gerard en Ria van Kuijk op 27 april 2006 en meteen vanaf het begin heeft het hele gezin van Kuijk haar steentje bijgedragen.

Sinds 2020 hebben dochters Lieke en Gonnie de zaak over genomen en ook zij streven er naar, met dezelfde bezieling, lekkere gerechten te serveren van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gastvrijheid staat bij ons voorop. Ons doel is om onze gasten zich thuis te laten voelen en om DE huiskamer van Drunen te zijn. Wij willen onze gasten laten genieten van het moment en ze een fijne ervaring geven. Dit doen wij vanuit passie en enthousiasme voor alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Dat zie je terug in onze warme, gezellige inrichting en het gemoedelijke Brabantse praatje op zijn tijd. 

De Arcade is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van gezelligheid, lekker eten en drinken houdt. Wij hebben namelijk voor ieder wat wils; van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een uitgebreide (zakelijke) lunch, gezellig dineren met de familie tot een lekkere borrel met vrienden. Bij ons is eigenlijk alles wel mogelijk.

Wij hopen jullie spoedig bij ons in het grand café te mogen begroeten! 

Wist u dat al onze gerechten ook te bestellen zijn om mee te nemen?

Zo kunt u ook thuis genieten van onze heerlijke gerechten!
Doe uw bestelling telefonisch via 0416 38 23 42 en het gerecht staat klaar om opgehaald te worden op de afgesproken tijd.

Komt u ook langs?

Openingstijden

Wegens onderbezetting in de keuken

zijn wij helaas genoodzaakt
om de maandagen,
dinsdagen en woensdagen te sluiten.

 Wij zijn vanaf 16 mei t/m 22 mei gesloten.

  

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 22:00